Kringloop Kempen Veldhoven

Kom langs mail of bel 040 254 43 34. Ze hebben een ruim assortiment en verschillende aanvullende diensten.


Kringloopwinkel De Kempen Partnerorganisatie In Aquinohuis Bergeijk

Je kunt dan meteen een kijkje in de winkel nemen waar je als je wilt met korting zelf iets kunt ontdekken.

Kringloop kempen veldhoven. Wij willen bijdragen aan een beter leefmilieu door spullen een tweede leven en mensen een tweede kans te geven en zo mee te helpen aan een samenleving waarin iedereen meedoet Wij bezochten deze veelbelovende kringloopwinkel. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar De Run in Veldhoven. Zondag 24 oktober veiling bij Kringloop de Kempen Lees meer.

Kringloop de Kempen. Kringloop De Kempen Veldhoven. Meer informatie nodig over.

Heb je iets over voor mens en milieu. Bel onze doorschakeldienst het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan worden. Kringloop De Kempen Veldhoven.

Hier kun je winkelen op maar liefst 1000 m2. Garage Sale Wijk Waterhoef. De Vier Uitersten 17 in.

Openingstijden Kringloop De Kempen De Run 5415 in Veldhoven. Bij ons Veldhovense afgiftestation kun je terecht met je goede overtollige spullen ook van een groot formaat. 38 arbeid verzet door mensen met afstand tot arbeidsmarkt.

Kringloop De Kempen De Run. Wat Kringloop de Kempen betreft doet iedereen mee en daar dragen jouw overtollige spullen aan bij. Breng een bezoek aan Kringloop De Kempen die gevestigd is op De Run 5415 in Veldhoven en ontdek de leukste producten tegen een betaalbare prijs.

Kringloop De Kempen in Veldhoven. Kringloop de Kempen Veldhoven. Burgemeester Mollaan 50 in Waalre.

40000 ontdekkers per kwartaal in Veldhoven. Kringloop De Kempen de grootste kringloop van Veldhoven bevindt zich in een loods op industrieterrein De Run. Rauppstraat 54 en Waalre Burgemeester Mollaan 50.

Dit is de algemene facebookpagina van Kringloop de Kempen. Kom gezellig langs in onze kringloopwinkels in Veldhoven Run 5415 Bergeijk Dr. Brengen Ophalen Uitruim service Heb je iets over voor mens en milieu.

Bel onze doorschakeldienst het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan worden. 13 Stichting Kringloop De Kempen vestigingen gevonden in Veldhoven Bedrijf. In het kort komt het hierop neer.

Wij zijn een 100 kringloopwinkel met filialen in Veldhoven Bergeijk. 121 Kringloop De Kempen vestigingen gevonden in Veldhoven Bedrijf. Hier zie je welke spullen heel welkom zijn.

Vandaag open 1000-1700 Vrije geest. Dit is de algemene facebookpagina van Kringloop. Bel 0906 - 0400 175.

Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Home Algemene informatie Winkels. Meer informatie nodig over.

Als je tenminste in de gemeente Veldhoven Bergeijk of Waalre woont. Evenemententerrein de Kattendans in Bergeijk Zondag 17. 90 ctmin en eventueel doorverbonden gesprek.

Het hoofddoel van de stichting is het inzamelen verwerken en verkopen van afgedankte en mogelijk herbruikbare goederen. ASML schenkt voetbaluitje aan 100 Kringloop de Kempen-medewerkers Lees meer. 714 likes 60 talking about this 21 were here.

Want onze gunners geven we een kortingskaart. Kasteellaan 4 in Heesch. Kringloop de Kempen in Veldhoven is gevestigd op industrieterrein De Run.

Hoogeindseweg 3 in Oostelbeers. Zondag 31 oktober gesloten. Vandaag open 1000-1700 Kringloop De Kempen Waalre.

Kringloop de Kempen daar heb je wat voor over. Bekijk de openingstijden van de kringloopwinkel of klik op de kaart en gebruik de route-optie om snel naar. Bij Kringloop de Kempen betekent winkelen.

Kom langs mail of bel 040 254 43 34. Bijzondere mensen Wist je dat. Morgen open 1300-1600 Dn Inloop.

Bijzondere spullen Contact 38 arbeid. Lekker struinen dwalen wegdromen en spullen ontdekken voor hele vriendelijke prijzen. Goede spullen zijn spullen die volgens ons oordeel nog goed.

Als je je goede overtollige spullen zelf komt afgeven bij onze afgiftestations in Veldhoven Bergeijk en Waalre kunnen we dat erg waarderen. 706 ұнатушы 39 адам мұны талқылауда 21 адам мұнда болды. De Run 5415 in Veldhoven.

Wat Kringloop de Kempen betreft doet iedereen mee en daar dragen jouw overtollige spullen aan bij. Met zn allen op de familie tandem Lees meer. Er wordt door de stichting Kringloop Veldhoven gestreefd naar optimaal hergebruik en het stimuleren van bewust afvalgedrag bij de bevolking van de gemeente Veldhoven en Waalre.

Kringloop De Kempen op de De Run 5415 in Veldhoven. Stichting Kringloop De Kempen in Veldhoven. Waterhoef in Oisterwijk Zondag 10 Oktober.

Dit is de algemene facebookpagina van Kringloop de Kempen. Het is onze eerste vestiging en onze hoofdvestiging die in 2000 van start ging. 90 ctmin en eventueel doorverbonden gesprek.

711 mentions Jaime 63 en parlent 21 personnes étaient ici. Morgen open 1000-1300 Znuffel. Daarbuiten geldt deze ophaalservice.

Ophaalservice voor inwoners van Veldhoven Bergeijk en Waalre Als het niet lukt om zelf langs te komen kunnen we op afspraak goede spullen kosteloos bij je komen ophalen. Vandaag open 1000-1700 Jans Tweedehands. Bel 0906 - 0400 175.

De Run 5415 in Veldhoven.


Kringloopwinkel Kringloop De Kempen Veldhoven


Openingstijden Kringloop De Kempen


LihatTutupKomentar